BEHANDLING

 

BEHANDLING


Här hittar du information om våra behandlingar.

Några tips och råd för att du ska få en så härlig upplevelse som möjligt:

Kom i tid – minst 15 minuter innan din behandling.

Är du gravid, har hjärtproblem eller allergi så ser vi gärna att du rådfrågat din läkare innan du besöker oss.

Dusch finns! Badhandduk och badrock finns att låna. Tänk på miljön tag gärna med egen.

Aqua Spa

Aqua Spa är vår lyxiga badavdelning. Där kan du njuta av härlig turkiskt bad, torr och ångbastu, jacuzzis eller varför inte vilstolarna. Ta en avkopplande bastu som rensar både kropp och själ och njut sedan av olika vatten faciliteter i lugn och ro, du kan även njuta av färskpressade juicer.

För gäster med bokad Aqua Spa ingår även 30 minuters valfri avkopplande massage, lån av handduk, badrock och badtofflor samt tillgång till hela Thai Spa Månes relaxavdelning, Jacuzzi, Bastu, mm.

***Tillgång till Jacuzzi, bastu, massage för 30 min.

Tid Pris
2 timmar 950 kr***
3 timmar 1000 kr***

Thai Massage

Våran Thai massage bygger på den klassiska Thai massagen med anor tusentals år tillbaks i tiden. Är både avkopplande och energigivande samtidigt som det stimulerar blodcirkulationen, lindrar värk, svullnader och stelhet.

Tid Pris
30 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr
90 minuter 1100 kr
Massage 60 minuter + Bastu 20 minuter 950 kr

Olje Massage

En oljemassage upplevs mjukare än Thai massage men går djupare och är väldigt avslappnande. Löser upp spänningar i kropp och muskler, lindrar stress och hjälper avkoppling.

Tid Pris
30 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr
90 minuter 1100 kr
Massage 60 minuter + Bastu 20 minuter 950 kr

Fotmassage

Bra för fötter och ben som ökar blodgenomströmningen, stimulerar nervsystemet, lindrar värk och ger välbefinnande.

Tid Pris
30 minuter 600 kr
60 minuter 800 kr
90 minuter 1100 kr
Massage 60 minuter + Bastu 20 minuter 950 kr

Avancerad Medicinsk Massage

Avancerad medicinsk massage anpassas efter just din behov, och kan ge befrielse till åtskilliga krämpor, som muskel styvhet, muskelspänningar, tennis armbåge, styvhet av hals, muskel klamper, muskel trötthet, muskulatura obehag och många andra krämpor. Massagen bidrar också till att göra muskler, leder och senor mer flexibla.

Tid Pris
60 minuter 1000 kr

Aromamassage

Upplev en kombination av massage och ljuvlig aromaterapi som via luktsinnet påverkar olika delar av hjärnan, är lugnande och har läkande egenskaper, framförallt delar som har med känslor och minne att göra, även centrala nervsystemet och körtlar som styr hormonerna påverkas.

Tid Pris
60 minuter 800 kr

Vaxning

Vaxning är en effektiv hårborttagningsmetod som lämnar huden mjuk och efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare.

Vaxning Pris
Vaxning av halva ben 320 kr
Vaxning av hela ben & bikinilinje 900 kr
Vaxning av halva ben & bikinilinje eller armar & armhålor 750 kr
Vaxning av halva ben, rygg eller bröst 850 kr
Vaxning av bikinilinje eller armhålor 400 kr
Vaxning av överläpp och haka 300 kr

Paraffinbehandling

Ett varmt och ljuvligt paraffinbad för fötter eller händer gör att huden blir mjuk och len samt motverkar torr hy. Behandlingen är verksamt mot stela muskler, reumatisk värk, torr hud och hudsprickor. I samband med paraffinbehandling ingår motsvarande pedikyr eller manikyr.

Tid Pris
70 minuter 900 kr

Cellulit Massage

En väldigt effektiv behandling mot celluliter är cellulit massage, som är en kraftfull massage med naturligt framställda cellulit produkter, och leder till fastare och slätare hy, tightare kropp och reducerar celluliter.

En behandling varar 60 minuter och är riktad mot ett önskat område mage, ben och underarmar.

Behandlingen rekommenderas som en kur om minst 5 ggr ca 2 ggr/ vecka. Inför en behandling måste man köpa en burk cellulit kräm, vilket räcker till ca 10 behandlingar, och finns i både varm eller kallt utförande.

Behandling Pris
1 burk cellulit kräm 1390 kr
1 behandling 600 kr
5 behandlingar 2800 kr

Manikyr

En manikyr hjälper dig att vårda dina naglar och händer. Det finns olika typer av manikyrer, men basen är densamma i dem alla. Vad som ingår i vår manikyr behandling är filning, polering, rengöring av nagelbanden, handmassage med handkräm och nagellack.

Tid Pris
Manikyr 500 kr

Pedikyr

En pedikyr vårdar och förskönar dina fötter och är enbart en kosmetisk behandling. Behöver dina fötter medicinsk behandling ska du gå till en fotvårdsspecialist. Där får du hjälp med liktornar, nageltrång och fotsvamp. Vad som ingår i vår pedikyr behandling är fotbad, filning av hälar och förhårdnader, klippning och filning av naglar samt nagelbandsvård. Foten smörjs in med kräm som masseras in och behandlingen avslutas med nagellack.

Tid Pris
Pedikyr 600 kr

Hamam bad

Hamam bad - Turkiskt bad

Hamam eller Turkiskt bad är en upplevelse alla borde prova på. Det är lugnt, skönt, behagligt och otroligt avslappnande. Efteråt känner man sig jätteren, dessutom sägs det att solbrännan blir mycket jämnare.

Det sägs att om man tar hela paketet med massage och skrubb lägger man grunden till en vacker och varaktig solbränna eftersom alla döda hudceller försvinner och kroppen blir renare än den varit på länge.

Tid Pris
Ca 1 timme 1000 kr

Gravid massage

Massage för dig som är gravid! Vi fokuserar på dina nya krämpor som gravid och lättar på spänningar.

Tid Pris
Gravid massage 800 kr

För tidsbokning! Ring 08 - 91 75 47


Nu kan du boka tid online.